Hírlevél | 2017. 03.
Arhívum

Új projekt, új kihívások: ügyfelünk az EY

Nagy István
2017.03.
Egy újabb tender sikeres elnyerésének örülhettünk a közelmúltban. Megrendelőnk a világ egyik legnagyobb könyvvizsgáló és tanácsadó cége, az EY (leánykori nevén Ernst & Young). A feladat pedig: irodaházuk belsőépítészeti felújítása kapcsán a többfunkciójú terek átfogó branding-elése, irányító és tájékoztató rendszerük kidolgozása és kivitelezése.
 
Kezdetektől tudtuk, hogy elvárásait a nemzetközi mércéhez igazítja a hazai leányvállalat: kifogástalan, pontos, minőségi szolgáltatást igényel. Az is világos volt, hogy csak egyszer lehet hibázni. Munkakultúránk fejlettségi állapota újabb megmérettetés elé érkezett: vizsgázunk időgazdálkodásból, hatékonyságból, project mamagement-ből, prezentációs technikából, kreativitásból, rugalmasságból, innovációból, végsősoron azonban az összehangolt, szervezett csapatmunkából.
 
A Salt ugyan hazai alapítású, de szerettük volna újabb bizonyítékát adni, hogy szemléletében, módszertanában, szakterületén képes megfelelni a nemzetközi megrendelő elvárásoknak, munkakultúránk kompatibilis a nemzetközi trendekkel. Érett ügynökségi szemlélet szükséges ahhoz, hogy az EY kötött és összetett arculati szabályait betartva, kreatív, invenciózus módon járuljunk hozzá olyan vizuális környezet megteremtéséhez, amiben az ott dolgozó EY munkatársak úgy érezhetik, hogy munkáltatójuk vállalati környezete, vizuális kultúrája összhangban áll a brand és az iparág magas státuszával, másrészt ergonómiai, funkcionális, és érzelmi szempontból támogatja mindennapi feladatainak magasszintű ellátásában.
 
Már két szint sikeres befejezésén túl vagyunk.
A visszajelzésekből itélve a Salt jól vizsgázott.
 
A legutóbbi emelet feldolgozásában résztvevő Salt-os team:
 
Nagy István / kreatív igazgató
Fábián Attila / Project owner
Burus Botond / Senior designer
Toronyi Péter / Senior designer
Légár Béla / DTP

Ajánló
HU Fehér karácsony. Havazás. Hó. Hókifli. Fehér karácsony. Hó. Só. SaltComm. Szeretettel kívánunk vele...
HU Fehér karácsony. Havazás. Hó. Hókifli. Fehér karácsony. Hó. Só. SaltComm. Szeretettel kívánunk vele...
Lépj velünk kapcsolatba a címen
www.salt.hu