Hírlevél | 2017. 03.
Arhívum

10 éves jubileum nagyszabású díjátadó gálával

Mondicsné Debreceni Éva
2017.03.
A Képmás magazin által alapított Családbarát Médiáért-díj 10 éves jubileumát ünnepelte. Az újságíróknak, szerkesztőknek járó elismerés célja, hogy a család – örömeivel és gondjaival együtt – ugyanolyan hangsúlyos szerepet kapjon a médiában, mint a valódi életben. A Média a Családért Alapítvány január 19-én este a Várkert Bazárban rendezte meg az idei díjátadót.

A várakozásoknak megfelelően megtelt a rendezvényterem a meghívottakkal és remek előadók gondoskodtak a nívós esemény jó hangulatáról: a műsorvezető Berecz István volt, mesét mondott édesapja, Berecz András, a zenei hátteret a Kolozsvárról érkezett Tokos Zenekar biztosította, valamint fellépett Kokas Katalin, Kelemen Barnabás hegedűművészek és kisfiuk, Kelemen Gáspár.
 
A VIP gálán az alapítvány két tavaly alapított elismerése is gazdára talált. A határon túli magyar területekre kiterjesztett Külhoni Családbarát Médiáért-díj és az EMMI által támogatott Média a Nemzedékekért-díj, mely az idősek médiában való megjelenítésére fókuszált.
A Családbarát Médiáért díjat, a hagyományhoz híven idén is Lévai Anikó adta át, aki megfogalmazta: a jelöltek felismerték, hogy a család az emberi társadalom alapegysége, erősítendő, gyarapítandó közösség, támogatásában pedig a sajtónak is nagy a felelőssége.
 
A gálán helyet kapott egy jótékonysági akció is. A Képmás magazin képszerkesztője, Páczai Tamás erdélyi fotóit állították ki, melynek 3 darabját tombolán sorsolták ki. Az eladott tombolajegyekből befolyt összeggel az alapítvány a Magyar Református Egyház Bethesda Gyerekkórházát segítette, hogy beszerezhessenek egy Lifepak életmentő készüléket.
 
Büszkék vagyunk arra, hogy évek óta a SaltComm csapata tervezi a díj kreatív anyagait és a rendezvény lebonyolításának részeként a VIP vendégek és a sajtó képviselőinek fogadásában is részt vehettünk önkéntesként.
Ezúton is gratulálunk a díjazottaknak, akiknek a listáját ide kattintva megtekintheti!
 
A munkában résztvevő Salt-os team:
 
Molnár-Bánffy Kata / ügyvezető
Mondicsné Debreceni Éva / projektvezető
Balassa Nikoletta / senior designer
Légár Béla / DTP
Oláh Anikó / Online

Ajánló
HU Fehér karácsony. Havazás. Hó. Hókifli. Fehér karácsony. Hó. Só. SaltComm. Szeretettel kívánunk vele...
HU Fehér karácsony. Havazás. Hó. Hókifli. Fehér karácsony. Hó. Só. SaltComm. Szeretettel kívánunk vele...
Lépj velünk kapcsolatba a címen
www.salt.hu